Selaawi, Garut

kacamatan di kabupatèn Garut, Indonèsia

Selaawi nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Selaawi
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.05.39
Désa/kalurahan-