Buka ménu utama

Selagedang, Pagelaran, Cianjur

désa di Cianjur, Jawa Barat

Selagedang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pagelaran, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Selagedang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanPagelaran




Gnome-home.svg