Selajambé, Kuningan

kacamatan di kabupatèn Kuningan, Indonèsia

Selajambé nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Selajambé
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.08.15

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit