Buka ménu utama

Selakambang, Kaligondang, Purbalingga

Selakambang nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Kaligondang, Purbalingga, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

Désa  Selakambang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténPurbalingga
KacamatanKaligondang



Gnome-home.svg
  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)