Buka ménu utama

Selamat nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sibiru-biru, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Selamat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanSibiru-biru

Citakan:Sibiru-biru, Deli Serdang


Gnome-home.svg