Buka ménu utama

Selat nyaéta salah sahiji Désa di Kacamatan Sukasada, Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali, Indonésia. Ari kode posna nyaéta 81161.

Désa  Selat
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Bali
Kabupatén Buleleng
Kacamatan Sukasada

Tumbu LuarÉdit

Citakan:Sukasada, Buleleng