Buka ménu utama

Selawan, Kota Kisaran Timur, Asahan

Selawan nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Kota Kisaran Timur, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Selawan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanKota Kisaran Timur

Citakan:Kota Kisaran Timur, Asahan


Gnome-home.svg