Buka ménu utama

Selayang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Selesai, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Selayang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanSelesai

Citakan:Selesai, Langkat


Gnome-home.svg