Buka ménu utama

Selopajang Timur nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Blado, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Selopajang Timur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanBlado



Gnome-home.svg