Buka ménu utama

Selotong nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Secanggang, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Selotong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanSecanggang

Citakan:Secanggang, Langkat


Gnome-home.svg