Sepanjang Jaya, Rawalumbu, Bekasi

Sepanjang Jaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rawalumbu, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Sepanjang Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanRawalumbu