Setia Budi, Jakarta Selatan

kacamatan di kota Jakarta Selatan, Indonèsia

Setia Budi nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta , Indonésia.

Kacamatan Setia Budi

Peta lokasi Kacamatan Setia Budi
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Selatan
Camat -
Lega 8,85 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 140.985 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -



Nuvola filesystems folder home.png