Siempat Nempu Hilir, Dairi

Siempat Nempu Hilir nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Dairi, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Siempat Nempu Hilir

Peta lokasi Kacamatan Siempat Nempu Hilir
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Dairi
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Dairi Citakan:Siempat Nempu Hilir, Dairi


Nuvola filesystems folder home.png