Siempat Nempu Hulu, Dairi

Siempat Nempu Hulu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Dairi, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Siempat Nempu Hulu

Peta lokasi Kacamatan Siempat Nempu Hulu
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Dairi
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Dairi Citakan:Siempat Nempu Hulu, Dairi


Nuvola filesystems folder home.png