Sindangkasih, Ciamis

kacamatan di kabupatèn Ciamis, Indonèsia


Sindangkasih nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Sindangkasih

Peta lokasi Kacamatan Sindangkasih
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit

Tumbu luarÉdit

  1. Data BPS Jawa Barat


 t·s·é 

Kabupatén Ciamis, Jawa Barat

 

Kacamatan: Banjaranyar | Banjarsari | Baregbeg | Ciamis | Cidolog | Cihaurbeuti | Cijeungjing | Cikonéng | Cimaragas | Cipaku | Cisaga | Jatinagara | Kawali | Lakbok | Lumbung | Pamarican | Panjalu | Panumbangan | Panawangan | Purwadadi | Rajadésa | Rancah | Sadananya | Sindangkasih | Sukadana | Sukamantri | Tambaksari