Buka ménu utama

Singaparna, Tasikmalaya

kacamatan di kabupatèn Tasikmalaya, Indonèsia
(dialihkeun ti Singaparna)


Singaparna nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Kacamatan Singaparna

Peta lokasi Kacamatan Singaparna
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Tasikmalaya
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Eusi

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

S : Semua U : Uang A : Adalah M : Milik I : Istri

PerkebunanÉdit

WisataÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Tasikmalaya, Jawa Barat

 

Kacamatan: Bantarkalong | Bojongasih | Bojonggambir | Ciawi | Cibalong | Cigalontang | Cikalong | Cikatomas | Cinéam | Cipatujah | Cisayong | Culaméga | Gunungtanjung | Jamanis | Jatiwaras | Kadipatén | Karangjaya | Karangnunggal | Leuwisari | Mangunreja | Manonjaya | Padakembang | Pagerageung | Pancatengah | Parungponténg | Puspahiang | Rajapolah | Salawu | Salopa | Sariwangi | Singaparna | Sodonghilir | Sukahening | Sukaraja | Sukaramé | Sukaratu | Sukaresik | Tanjungjaya | Taraju