Singaparna, Tasikmalaya

kacamatan di kabupatèn Tasikmalaya, Indonèsia
(dialihkeun ti Singaparna)

Singaparna nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Singaparna
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.06.24
Désa/kalurahan-

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

S : Semua U : Uang A : Adalah M : Milik I : Istri

PerkebunanÉdit

WisataÉdit