Buka ménu utama


Sintésis organik hartina nyieun molekul organik maké prosés kimiawi. Molekul organik ilaharna leuwih pajeulit batan sanyawa anorganik, antukna sintésis sanyawa organik mah mekar jadi salah sahiji aspék penting dina kimia organik. Aya dua wewengkon panalungtikan dina sistésis organik: sintésis total jeung métodologi.

Tumbu kaluarÉdit