Buka ménu utama

Sléman, Sléman

kacamatan di kabupatèn Slèman, Indonèsia

Sléman nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sléman, Propinsi Daérah Istiméwa Yogyakarta , Indonésia.

Kacamatan Sléman

Peta lokasi Kacamatan Sléman
Propinsi Daérah Istiméwa Yogyakarta
Kabupatén Sléman
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -



 

Kabupatén Sléman, DI Yogyakarta

Kacamatan: Berbah | Cangkringan | Dépok | Gamping | Godéan | Kalasan | Minggir | Mlati | Moyudan | Ngaglik | Ngemplak | Pakem | Prambanan | Seyegan | Sléman | Témpél | Turi


Nuvola filesystems folder home.png