Buka ménu utama

Sogé, Kandanghaur, Indramayu

désa di Indramayu, Jawa Barat

Sogé nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kandanghaur, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Sogé
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanKandanghaur




Gnome-home.svg