Buka ménu utama

Solokan, Pakisjaya, Karawang

désa di Karawang, Jawa Barat

Solokan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pakisjaya, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Solokan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanPakisjaya




Gnome-home.svg