Buka ménu utama

Sopo Butar, Siempat Nempu Hilir, Dairi

Sopo Butar nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Siempat Nempu Hilir, Kabupatén Dairi, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sopo Butar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDairi
KacamatanSiempat Nempu Hilir

Citakan:Siempat Nempu Hilir, Dairi


Gnome-home.svg