Buka ménu utama

Sordang Bolon, Ujung Padang, Simalungun

Sordang Bolon nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ujung Padang, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sordang Bolon
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanUjung Padang

Citakan:Ujung Padang, Simalungun


Gnome-home.svg