Buka ménu utama

Sri Bandung, Abung Tengah, Lampung Kalér

Sri Bandung nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Abung Tengah, Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sri Bandung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kalér
KacamatanAbung Tengah

Citakan:Abung Tengah, Lampung Kalér


Gnome-home.svg