Buka ménu utama

Sri Basuki, Batanghari, Lampung Wétan

Sri Basuki nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Batanghari, Kabupatén Lampung Wétan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sri Basuki
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Wétan
KacamatanBatanghari

Citakan:Batanghari, Lampung Wétan


Gnome-home.svg