Buka ménu utama

Sri Basuki, Kotabumi, Lampung Kalér

Sri Basuki nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Kotabumi, Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Sri Basuki
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kalér
KacamatanKotabumi

Citakan:Kotabumi, Lampung Kalér


Gnome-home.svg