Buka ménu utama

Sri Basuki, Seputih Banyak, Lampung Tengah

Sri Basuki nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Seputih Banyak, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sri Basuki
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanSeputih Banyak

Citakan:Seputih Banyak, Lampung Tengah


Gnome-home.svg