Buka ménu utama

Sri Bhakti, Seputih Banyak, Lampung Tengah

Sri Bhakti nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Seputih Banyak, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sri Bhakti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanSeputih Banyak

Citakan:Seputih Banyak, Lampung Tengah


Gnome-home.svg