Buka ménu utama

Sri Busono, Way Seputih, Lampung Tengah

Sri Busono nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Way Seputih, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sri Busono
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanWay Seputih

Citakan:Way Seputih, Lampung Tengah


Gnome-home.svg