Buka ménu utama

Sri Jaya, Sungkai Jaya, Lampung Kalér

Sri Jaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sungkai Jaya, Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sri Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kalér
KacamatanSungkai Jaya

Citakan:Sungkai Jaya, Lampung Kalér


Gnome-home.svg