Buka ménu utama

Sri Kenanga, Bumi Nabung, Lampung Tengah

Sri Kenanga nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bumi Nabung, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sri Kenanga
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanBumi Nabung

Citakan:Bumi Nabung, Lampung Tengah


Gnome-home.svg