Buka ménu utama

Sri Kencono, Bumi Nabung, Lampung Tengah

Sri Kencono nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bumi Nabung, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sri Kencono
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanBumi Nabung

Citakan:Bumi Nabung, Lampung Tengah


Gnome-home.svg