Buka ménu utama

Sri Kuncoro nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Semaka, Kabupatén Tanggamus, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sri Kuncoro
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTanggamus
KacamatanSemaka

Citakan:Semaka, Tanggamus


Gnome-home.svg