Buka ménu utama

Sri Menanti, Air Hitam, Lampung Kulon

Sri Menanti nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Air Hitam, Kabupatén Lampung Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sri Menanti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kulon
KacamatanAir Hitam

Citakan:Air Hitam, Lampung Kulon


Gnome-home.svg