Buka ménu utama

Sri Menanti, Tanjung Raja, Lampung Kalér

Sri Menanti nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tanjung Raja, Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sri Menanti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kalér
KacamatanTanjung Raja

Citakan:Tanjung Raja, Lampung Kalér


Gnome-home.svg