Buka ménu utama

Sri Pendowo, Bangun Rejo, Lampung Tengah

Sri Pendowo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bangun Rejo, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sri Pendowo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanBangun Rejo

Citakan:Bangun Rejo, Lampung Tengah


Gnome-home.svg