Buka ménu utama

Sri Rejosari, Way Jepara, Lampung Wétan

Sri Rejosari nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Way Jepara, Kabupatén Lampung Wétan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sri Rejosari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Wétan
KacamatanWay Jepara

Citakan:Way Jepara, Lampung Wétan


Gnome-home.svg