Buka ménu utama

Srigading, Labuhan Maringgai, Lampung Wétan

Srigading nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Labuhan Maringgai, Kabupatén Lampung Wétan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Srigading
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Wétan
KacamatanLabuhan Maringgai

Citakan:Labuhan Maringgai, Lampung Wétan


Gnome-home.svg