Buka ménu utama

Srimulya Jaya, Seputih Surabaya, Lampung Tengah

Srimulya Jaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Seputih Surabaya, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Srimulya Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanSeputih Surabaya

Citakan:Seputih Surabaya, Lampung Tengah


Gnome-home.svg