Buka ménu utama

Srimulyo, Anak Ratu Aji, Lampung Tengah

Srimulyo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Anak Ratu Aji, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Srimulyo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanAnak Ratu Aji

Citakan:Anak Ratu Aji, Lampung Tengah


Gnome-home.svg