Buka ménu utama

Sriwijaya, Blambangan Umpu, Way Kanan

Sriwijaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Blambangan Umpu, Kabupatén Way Kanan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sriwijaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténWay Kanan
KacamatanBlambangan Umpu

Citakan:Blambangan Umpu, Way Kanan


Gnome-home.svg