Blambangan Umpu, Way Kanan

Blambangan Umpu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Way Kanan, Propinsi Lampung , Indonésia.

Kacamatan Blambangan Umpu

Peta lokasi Kacamatan Blambangan Umpu
Propinsi Lampung
Kabupatén Way Kanan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Way Kanan Citakan:Blambangan Umpu, Way Kanan


Nuvola filesystems folder home.png