Buka ménu utama

Sriwijaya Mataram, Bandar Mataram, Lampung Tengah

Sriwijaya Mataram nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bandar Mataram, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sriwijaya Mataram
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanBandar Mataram

Citakan:Bandar Mataram, Lampung Tengah


Gnome-home.svg