Buka ménu utama

Sukadana, Ciamis

kacamatan di kabupatèn Ciamis, Indonèsia


Sukadana nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Sukadana

Peta lokasi Kacamatan Sukadana
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Ciamis, Jawa Barat

 

Kacamatan: Banjaranyar | Banjarsari | Baregbeg | Ciamis | Cidolog | Cihaurbeuti | Cijeungjing | Cikonéng | Cimaragas | Cipaku | Cisaga | Jatinagara | Kawali | Lakbok | Lumbung | Pamarican | Panjalu | Panumbangan | Panawangan | Purwadadi | Rajadésa | Rancah | Sadananya | Sindangkasih | Sukadana | Sukamantri | Tambaksari