Sukajaya, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia


Sukajaya nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Sukajaya

Peta lokasi Kacamatan Sukajaya
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Camat -
Lega 76,28 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 57.824 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Nuvola filesystems folder home.png