Buka ménu utama

Sukamantri, Ciamis

kacamatan di kabupatèn Ciamis, Indonèsia


Sukamantri nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Sukamantri

Peta lokasi Kacamatan Sukamantri
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit

Tumbu luarÉdit

  1. Data BPS Jawa Barat


 t·s·é 

Kabupatén Ciamis, Jawa Barat

 

Kacamatan: Banjaranyar | Banjarsari | Baregbeg | Ciamis | Cidolog | Cihaurbeuti | Cijeungjing | Cikonéng | Cimaragas | Cipaku | Cisaga | Jatinagara | Kawali | Lakbok | Lumbung | Pamarican | Panjalu | Panumbangan | Panawangan | Purwadadi | Rajadésa | Rancah | Sadananya | Sindangkasih | Sukadana | Sukamantri | Tambaksari