Sukaraja, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Sukaraja nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sukaraja
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
Lega42,97 Kilométer pasagi
Pangeusi205.599 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.01.04
Désa/kalurahan-