Buka ménu utama

Sukasari, Karangtengah, Cianjur

Sukasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karangtengah, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Sukasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanKarangtengah




Gnome-home.svg