Sukatani, Purwakarta

kacamatan di kabupatèn Purwakarta, Indonèsia

Sukatani nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sukatani
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.14.05

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

PerkebunanÉdit

WisataÉdit