Sumay nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tebo, Propinsi Jambi , Indonésia.

Kacamatan Sumay

Peta lokasi Kacamatan Sumay
Propinsi Jambi
Kabupatén Tebo
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Tebo Citakan:Sumay, Tebo


Nuvola filesystems folder home.png