Buka ménu utama


Hiji masjid di Taif
Ta'if, Saudi Arabia locator map.png

Ta’if (الطائف aṭ-Ṭā’if) nyaéta hiji kota di Propinsi Makkah di Ara Saudi.

Tingali ogéÉdit